| Copywriting |

Waarom deze alinea met een vraag begint? Woordkeuzes en interactie maken het verschil tussen een klant die doorklikt of juist weg klikt. Read First voorziet jouw website, socials en mailings van ‘conversie-geoptimaliseerde teksten’.  Teksten die  lezers nieuwsgierig maken naar de boodschap en productomschrijvingen die overtuigen.

Altijd met als belangrijkste doel:  Aanzetten tot actie

| Zoekmachine optimalisatie (SEO) |

De bezoekersaantallen op jouw website door het dak laten schieten? Op elke hoek van de digitale snelweg bevindt zich een seo-expert die dit voor jou razendsnel kan realiseren.  Maar hoge bezoekersaantallen zijn zelden een doel op zich.

Mijn methode richt zich op kwalitatief verkeer met de focus op jouw conversiedoelen. Ik analyseer altijd vooraf de ‘SEO-Potentie’ van jouw aanvraag. Immers geldt dat SEO niet voor elke markt de meest economische oplossing is.

Dit zorgt ervoor dat mijn optimalisaties altijd resulteren in hogere conversiecijfers op jouw website. Meetbaar en zonder uitzondering.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een kosteloze SEO-Analyse.

| Content Marketing |

Niet content over de continuïteit van jouw content? En waarom reageert er nauwelijks iemand op die mailing? En is dat bloggen nou wel of geen goed idee?

Solide content management zorgt ervoor dat nieuwe klanten jouw website beter vinden en bestaande klanten vaker terugkomen. Afhankelijk van de boodschap, doelgroep en doelen, adviseer of realiseer ik content-strategie op maat.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.